Over gekopmakeup.nl

Hoe het begon

Al jaren volg ik een aantal dames op hun blog en/of Youtube kanaal om inspiratie op te doen en meer te leren over make-up. Maar ik dacht er nooit over na om zelf een blog te beginnen. Totdat ik steeds meer volgers kreeg op mijn Instagram account en zij me vroegen waarom ik geen blog begon. Ik wilde het toen gewoon eens proberen en bloggen is inmiddels meer dan een uit de hand gelopen hobby geworden!

Onderwerpen

Al van jongs af aan schrijf ik verhaaltjes en dat doe ik nu dus in de vorm van artikelen op mijn blog. De artikelen op mijn blog gaan over beauty, fashion, lifestyle en travel. Eigenlijk schrijf ik over alles wat ik leuk vind, mijn blog is dus ook persoonlijk. En sinds 2016 is alles in de categorie beauty op mijn blog dierproefvrij en zoveel mogelijk vegan.

Mijn bedrijfje

Na een tijdje besefte ik hoe gelukkig ik word van bloggen en dat ik er graag meer mee zou willen doen. Ik heb mijn blog eind 2015 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, om het uit te kunnen laten groeien tot nog iets veel mooiers!

Mijn doel

Met mijn blog hoop ik meiden en dames meer te leren over de onderwerpen waar ik over schrijf en hen te inspireren met wat mij bezig houd. Zo hoop ik bijvoorbeeld dat ik mijn lezers kan inspireren om dierproefvrije merken te gebruiken. Maar daarnaast is mijn blog ook gewoon een plek om even lekker te ontspannen!